Profiel

meindert brouwer

Meindert Brouwer is zelfstandig communicatie-adviseur en schrijver. Hij begon zijn werkende leven als freelance journalist en redacteur. Later werkte hij in diverse communicatiefuncties in dienst van Bosch & Keuning Uitgevers en Drukkers, KPMG Accountants en Consultants en tien jaar voor het Wereld Natuur Fonds. In 2005 vestigde hij zich als zelfstandig adviseur.

Door zijn brede ervaring en interesse is Meindert Brouwer van waarde voor opdrachtgevers in vele sectoren. Hij is gespecialiseerd in de economische waarde van natuurbehoud.

Klanttevredenheid, kwaliteit, resultaatgerichtheid, flexibiliteit en integriteit zijn zijn kernwaarden. Meindert Brouwer staat bekend om zijn vermogen anderen te inspireren en te overtuigen, zijn creativiteit, degelijkheid en werkkracht.

Zijn boeken zijn een internationaal succes.

Interview met Meindert Brouwer over de economische waarde van duurzaam gebruik van natuur

In mei 2015 publiceerde het Belgische A.S. Magazine van A.S. Adventure Outdoor & Action een groot interview met Meindert Brouwer. Het interview gaat over de economische waarde van duurzaam gebruik van natuur in de Verenigde Staten, Schotland, China en Vietnam en zoomt dan in op de regenwouden van de Amazone en de rol van consumenten in het vergroenen van de economie. In tweetalig Belgi√ę werd het interview in het Nederlands en in het Frans gepubliceerd.